Our Special Conventions

Në kohët e lashta festat vjetore dhe mbledhjet e tjera për adhurim i forconin shërbëtorët e Perëndisë frymësisht dhe ishin raste të gëzueshme.–Dalja 23:15, 16; Nehemia 8:9-18.

Në kohët moderne, kongreset vjetore rajonale u sigurojnë Dëshmitarëve të Jehovait freskim frymor dhe inkurajim bashkë me shoqëri të gëzueshme të krishtere. Kongreset speciale në vende të ndryshme lënë një dëshmi të shkëlqyer, japin mundësinë për të parë natyrën ndërkombëtare të organizatës sonë dhe dhurojnë një shije të jetës në botën e re.

Jemi të lumtur të prezantojmë qytetet mikpritëse të kongreseve speciale 2018.

Conventions

2020

Finlandë
Helsinki

Nigeri
Abuja

Nikaragua
Managua

Paraguai
Asuncion

Republika Çeke
Pragë

Republika Domenikane
Santo Domingo

Togo
Lome

Zvicër
Zyrih